Catering

Zupy: |
|
- żurek z białą kiełbasą |
80 zł/900ml |
- barszcz czysty |
36/900ml |
- zupa z podgrzybków z kluseczkami |
70 zł/900ml |
- Karmuszka zupa z wieprzowiną i fasolą |
68 zł/900ml |
- krem z białych warzyw |
45 zł/900ml |
- rosół z kluseczkami |
45 zł/900ml |
Dania główne: |
ml. / kg /szt. |
- udo z kaczki pieczone w jabłkach 1 sztuka (150g) |
59 zł |
- wołowina po burgundzku 250g |
35 zł |
- karkówka duszona po myśliwsku 130 g |
35 zł |
- wolno pieczona pręga wołowa 250g |
50 zł |
- zraz ze schabu z ogórkiem i boczkiem 1 sztuka 150g |
33 zł |
- żeberka pieczone z warzywami i ketchupem śliwkowym 250g |
50 zł |
- schab wieprzowy w sosie borowikowym 100g |
47 zł |
- paszteciki z pieczarkami 50g 10 sztuk |
80 zł |
- pierogi z kapustą i grzybami 10 sztuk |
30 zł |
- pierogi ruskie 10 sztuk |
30 zł |
- pierogi z soczewicą i suszonymi pomidorami 10 sztuk |
30 zł |
- pierogi z mięsem 10 sztuk |
30 zł |
Dodatki: |
|
- czerwona kapusta zasmażana 150g |
8 zł |
- buraczki marynowane w miodzie 150g |
8 zł |
- kopytka 150g |
9 zł |
- kluseczki kładzione 150g |
9 zł |
Przekąski na ciepło: |
|
- paluszki z kurczaka w cieście kataiffi 100g |
22 zł |
- pierożki z ciasta filo ze szpinakiem i serem feta 2 sztuki |
18 zł |
Przekąski zimne: g/szt. |
|
- dorsz po grecku 100g |
20 zł |
- łosoś wędzony w omlecie 100g |
30 zł |
- pstrąg w galarecie 100g |
20 zł |
- łosoś w galarecie 100g |
45 zł |
- terrina z kurczaka 100g |
18 zł |
- śledź z sosem tatarskim 100g |
13 zł |
- pasztet z dziczyzny 100g |
35 zł |
- karkówka faszerowana 100g |
25 zł |
- terrina warzywna 100g |
22 zł |
- rolada drobiowa z serem i boczkiem 100g |
33 zł |
- schab z pieczarkami 100g |
24 zł |
- schab ze śliwką 100g |
25 zł |
- jajko faszerowane pieczarkami ½ sztuki |
6 zł |
- sałatka jarzynowa kg |
65 zł |
- sałatka śledziowo-ziemniaczana kg |
80 zł |
Ciasta: |
|
- sernik kg |
90 zł |
- szarlotka kg |
90 zł |