Kręgielnia Maszynownia

Kręgielnia Maszynownia

Rezerwacja online

Kontakt do Kręgielni Maszynownia: 601-39-40-45 (w godzinach otwarcia)

Rezerwacje grupowe: 691-762-302 Marta Kotowska-Sokołowska

Dla dzieci są bandy, by kula zawsze trafiła do celu. A dla najmłodszych specjalna krokodylowa zjeżdżalnia do kul.

ZDJĘCIA

 

Godziny otwarcia Od Do Cena/godz./tor Kuchnia
Poniedziałek nieczynna     nieczynna
Wtorek - środa 17:00         21:00              49 zł nieczynna
Czwartek 17:00 21:00 49 zł 17:00 - 22:00
Piątek 16:00 01:00 79 zł 16:00 - 23:00
Sobota/długie weekendy 13:00 01:00 Przed 16:00 59 zł, od 16:00 79 zł 13:00 - 23:00
Niedziela 13:00 21:00 59 zł 13:00 - 22:00

Koniecznie przybądź 15 minut przed. Buty do gry obowiązkowe, możliwość bezpłatnego wypożyczenia w Kręgielni Maszynownia.

24 i 25 grudnia Kręgielnia nieczynna.

Pizza 33 cm Coś mniejszego Zapiekane klubowe kanapki
1. Margherita: sos, ser, ser, dużo sera, pomidory suszone 28 zł Frytki 8 zł / Frytki z batatów 15 zł / Oliwki 9 zł Podpiekany Majster 25 zł (szarpana łopatka)
2. Capriciosa: sos, ser, szynka, pieczarki, cebula 28 zł Chapsy Brygadzisty 11 zł / Orzeszki 7 zł

Wege Majster 23 zł (placek z cukini)

3. Diablo: ostry sos, ser, pepperoni, jalapeno 30 zł Krążki cebulowe 10 zł / Nachosy 11 zł

Upieczony Monter 25 zł (kurczak)

4. Wegetariańska: sos, ser, cukinia, suszone pomidory, kukurydza 28 zł

Panierowane fileciki z kurczaka z sosem BBQ 20 zł

 

5. Z kurczakiem: sos BBQ, ser, kurczak, kukurydza, cebula czerwona 35 zł Panierowane Halloumi 28 zł

Coś zielonego: Sałatka Cezar 25 zł
Sałatka halloumi 29 zł

6. Margherita dla dzieci 15 zł/20 cm Glazurowane skrzydełka 19 zł/6 szt.

Coś słodkiego: Lody waniliowe na piasku biszkoptowym z polewą czekoladową 17 zł

OD PONIEDZIAŁKU DO ŚRODY KUCHNIA NIECZYNNA. 

W kręgielni można przegryźć wtedy: nachosy, chapsy, orzeszki, oliwki.

ZARASZAMY WTEDY NA POSIŁKI DO  RESTAURACJI HOTELU MŁYN

W cenie pizzy 1 sos do wyboru: BBQ, słodkie chilli, pomidorowy, Sriracha, czosnkowy, serowy. 

Zapraszamy na regionalne piwo z kega z Gościszewa

Rybak: 5-tygodniowy okres leżakowania i brak filtracji nadaje mu wyjątkowego charakteru.

Gatunek: Lager
Alk. obj.: 5,7%
Ekstrakt: 12,5°Blg
Temp. serwowania: 7-9°C
Rodzaj fermentacji: Dolna

 

Komtur: ciemny lager

Gatunek: Shwarzbier
Alk. obj.: 6,5%
Ekstrakt: 16,0°Blg
Temp. serwowania: 12-14°C
Rodzaj fermentacji: Dolna