facebook
Hotel Młyn
X

Opinie

Świetny hotel z piękną legendą. Bardzo pomocny personel, wygodne pokoje, basen, a także naprawdę niezła kuchnia. Szkoda, że takie cudne podwórka wokół budynków nie są zagospodarowane. Ale szczerze polecam!

Spędziliśmy tu świetny tydzień z rodziną. Pokój w części 4 gwiazdkowej bardzo ładny i przestronny. Windą zjeżdża się do samej strefy spa. Basen niezły jak na hotel. W miarę duży plus dwa mniejsze dla dzieci. Obsługa hotelowa też profesjonalna.

sebek s

W hotelach bywam bardzo często. 
Jak Elbląg to tylko ten. Nie szukam innego- bo ten jest w sam raz!
Miła obsługa, pyszne jedzenie.
Jeśli chodzi o śniadania to bardzo smaczne, szeroki wybór. 
Dobra lokalizacja, czyste i fajne pokoje.
Basen na miejscu w cenie pokoju to kolejny plus. Polecam zdecydowanie

MAREK S
Zrecenzowano 7 lutego 2018

Hotel 3* pokoje malutkie, ale czyste. Sauna ok. Basen i spa na poziomie z miłą obsługą basenu. Personel bardzo uprzejmy. Parkingi dostępne i blisko wejścia. Restauracja droga ale jedzenie bardzo smaczne. Polecam ale nie hotel 3 gwiazdki tylko ten lepszy.

Ewela389

Przytulny hotel na wysokim poziomie, czysto , schludnie i miło. Doskonała obsługa i wyżywienie. Miejsce idealne dla dwojga, pokój dostosowany dla wymagających. Strefa wodna umieszczona w drugim budynku z zaadaptowanym przejściem podziemnym ułatwiającym przedostanie się do budynku. Aczkolwiek basen mały można doskonale znaleźć miejsce dla siebie i odprężyć się w jacuzzi. Szczerze polecam.

4 tygodnie(-i) temuAutor recenzji: Zenon D
Dobre miejsce na wypoczynek w trasie lub zwiedzanie miasta. Dobre śniadania i smaczne obiadokolacje ( sok ,zupa lub przystawka i drugie danie 45 zł.). Dla rodzin 2+ 2 lub 3 polecam pokoje 7,8,9 ze wspólnym pokojem dziennym z 2 łazienkami. Miła i szybka obsługa. Polecam
13 maj 2017Autor recenzji: Rodzina52
Spędziłam w Hotelu Młyn Aqua Spa 7 dni w kwietniu 2017 r. Pobyt dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci. Zacznę od plusów. Przyzwoita lokalizacja hotelu. Uprzejma obsługa. Przydzielono nam duży słoneczny pokój. Basen dostosowany zarówno do najmłodszych dzieci, jak i w wieku szkolnym oraz dorosłych. Słabsze strony. Nie spotkałam się jeszcze z tak dużą ilością schodów we wspomnianym wyżej basenie. Również komfort korzystania z basenu jest znacznie ograniczony dla gości hotelowych z powodu napiętego grafiku. Do południa korzystają z basenu dzieci a po południu basen zajmowany jest przez lekcję areobiku. W wystroju pokoju nie było widać ręki projektanta. Zgodzę się z którymś wcześniejszych komentarzy,że wystrój przypomina bardziej pensjonarny niż standard hotelu 3/4*. Nasz pokój miał skosy i nie posiadał przez to lampy sufitowej tylko ścienne, które wieczorami dawały w mojej opinii zbyt mało światła. Dla 4 osób również 1 krzesło to trochę mało. Wieczorami po rozłożeniu wersalki nie było gdzie wygodnie siąść. Poza tym różowe ściany i brak jakichkolwiek obrazów. W łazience wanna - dla jednych + dla innych -. Przydało by się również aby panie sprzątające uważniej przyglądały się kafelkom bo na błyszczących duuużo widać. Jeżeli chodzi o jedzenie to śniadania powtarzalne ale smaczne. Przy większej liczbie gości zdarzyło się że prawie 30 min nie donoszono jedzenia i talerze na stole szwedzkim świeciły pustkami. Co do obiadów to nie były przyzwoite. Zdarzały się lepsze i gorsze potrawy. Nie ciążyły również na żołądku pomimo sporych porcji. Karta ta sama przez 7 dnia le wybór około 8 dań to nie najgorzej. Ale na pewno dużym minusem był czas oczekiwania na podanie posiłku ( około 45 min czekaliśmy codziennie w restauracji podczas obiadokolacji) i fakt, że obsługiwano w pierwszej kolejności dorosłych a nie dzieci to dla mnie duży minus. W pakiecie promocyjnym obiady wydawane są na podstawie bonów w postaci karteczek. Dość uciążliwa metoda - raz wydano nam 3 bony i w tygodniu trzeba się zgłaszać na recepcję po resztę. W dzisiejszych czasach taka metoda to dowód na problemy z komunikacją między recepcją a restauracją. Jeżeli chodzi o spa to być może bym skorzystała ale nikt z obsługi hotelu nawet nie zająknął się o jego ofercie ani tym bardziej nie zachęcił do skorzystania. Podsumowując być może wybrałabym ponownie pobyt w hotelu Młyn ale na góra 2-3 doby.
7 maj 2017Autor recenzji: scubabartek
Wybraliśmy się na Majówkę z trójką dzieci i zostaliśmy zakwaterowani w pokoju 4 gwiazdkowym z opcją Bed & Breakfast. Plus za to, bo rzadko kiedy chcą naszej piątce dać jeden pokój, a nie apartament. Pokój w budynku spa, duży, podwójne łóżko, na prawdę spore, do tego rozkładana kanapa na której dwójka naszych maluchów spała i dostawione łóżeczko dla trzeciego. Nic zbytnio więcej nie trzeba, choć szkoda że nie było wanny w łazience. Śniadania w stylu stołu szwedzkiego, jajka na dwa sposoby, parówki, kiełbaski, boczek, pieczywo, wędliny, ser, jogurty, płatki śniadaniowe, desery. Typowy szwedzki stół, smaczny, i choć nie powala oryginalnością, dzieciaki były zachwycone. Jedyny mankament: maszyna do espresso zepsuła się pewnego dnia i zastępcza to już nie było to. Basen wspaniały dla dzieci, płytka niecka, zjeżdżalnia, bicze wodne, fontanny. Zachwyt maluchów: pełny. Nie skorzystaliśmy z innych usług spa, więc trudno więcej powiedzieć. Jedyny mankament (i za to minus jeden punk od perfekcji) to restauracja. Jedzenie... w pożądku, ale nie zwala z nóg, ani smakiem, ani rozmiarem porcji, a ceni się drożej niż w Warszawie. Do tego raczej kiepski wybór piwa, no i Specjal z kija... Wyjazd udany, hotel bardzo sympatyczny, polecam z dziećmi.
5 maj 2017Autor recenzji: luki_lodz
Hotel w dawnym młynie to świetny pomysł! Właściciele włożyli mnóstwo wysiłku i z pewnością pieniędzy, żeby doprowadzić to miejsce do tak świetnego stanu. Widać, że Kierownictwu i większości załogi zależy na wysokiej jakości usług i jako taki Hotel ten oceniam i polecam. Recepcjonistki i recepcjoniści sympatyczni i bardzo pomocni. Pokoje (przynajmniej ten, w którym przebywałem z rodziną) są przestronne i czyste. Basen czysty i choć niewielki, to jednak atrakcyjnie i z rozmysłem rozplanowany, fajnie podświetlony oraz wygodny, żeby mieć dzieci cały czas na oku. Ratowniczki i ratownicy służą pomocą i są bardzo uprzejmi. Śniadania smaczne, a obsługa stara się na bieżąco uzupełniać potrawy. Pewnym minusem jest jeden, powolny, niewydolny i do tego psujący się ekspres do kawy, ponadto brakuje razowego pieczywa, a ciepłe bułeczki bywa, że kończą się już na godzinę przed końcem godzin śniadaniowych. Restauracja serwuje znakomite zupy i dania główne. Gości obsługuje dwoje kelnerów – starszy tęgi Pan, uprzejmy, profesjonalista i druga, niestety opryskliwa kelnerka, pozująca na siłę na miłą, z marnym skutkiem. Na szczęście szybko można się było zorientować, które stoliki obsługuje i trzymać się od niej z dala. Dla gości w ramach pakietów pobytowych przygotowana jest oddzielna karta, w której nie ma wielu rzeczy, np. napojów alkoholowych. Niestety dla Pani kelnerki trudne było do ogarnięcia, że gość pakietowy może jeszcze coś zamówić ze standardowej karty i chcieć za to zapłacić (pakietowe dania były w cenie pobytu). Na najwyższym piętrze Hotelu znajduje się punkt widokowy, który reklamowany jest jako jedna z jego atrakcji. Niestety podczas mojego pobytu był on niedostępny (zarezerwowany), o czym nie poinformowano gości. Minusy, o których wspomniałem to tylko drobiazgi. Hotel zdecydowanie na plus!
5 maj 2017Autor recenzji: Akademia Masażu K
wszystko było super, hotel, przemiła obsługa, super jedzonko, zadbane pokoje, stylowy wystrój, ciepła woda w basenie, fajne masaże, śniadania królewskie, niezwykle spokojna lokalizacja jak na duże miasto. Polecamy z całego serca.
28 lut 2017Autor recenzji: Mateusz D
Świetny Hotel w centum miasta a jednocześnie w lesie - mnóstwo parków i miejsc do spacerów. plusem że na basenie jest bardzo cieplutko i nie ma dyskomfortu jak się wychodzi z wody, Sauny super. Jednie cena troszkę za wysoka i ceny w restauracji dość wysokie. przydało by się więcej dań typu frytki kotlet i surówka a nie tylko kaczki i dziki :)
15 lut 2017Autor recenzji: anna_trip2017
Wybraliśmy ten hotel na 4-dniowy wyjazd z dziećmi, bo jest w nim basen a obok stok narciarski (5 min samochodem) - dzieci były zachwycone! Hotel piękny, klimatyczny, basen wielkością w sam raz dla 6 i 8 latka, śniadania obfite i różnorodne, cicho, nie było żadnych niemiłych niespodzianek.
15 lut 2017Autor recenzji: Alicja S
Recenzja dotyczy restauracji. Restauracja w hotelu Młyn uważana jest za raczej drogą i jest to ocena uzasadniona. Jedzenie jest niezłe, chociaż kaczka którą ostatnio jadłam mogłaby - jak na mój gust - być jednak bardziej chrupka. Wydaje się, że kucharz przedobrzył z czasem pieczenia. Za to czerwona kapusta z żurawiną i wiśniami - bardzo dobra. Ogólnie nieźle. Na jedzenie czeka się niezbyt długo, porcje całkiem duże. Zastrzeżenia można mieć do ceny - to raczej nie na rodzinne obiady.
14 lut 2017Autor recenzji: Ści b
Elegancki hotel z SPA. Pokoje przestronne, komfortowe z wygodnym łóżkiem. W restauracji dania smaczne, śniadania robione na bogato. Usługi SPA w przystępnym cenach. Szkoda tylko, że nie ma rowerów na miejscu.
22 sty 2017Autor recenzji: Krzysztof P
Polecam ten hotel jako najlepszy w Elblągu. Dobra kuchnia, piękne położenie, trochę na uboczu od miejskiego zgiełku, ale zaledwie 15 minut od centrum miasta. Zakwaterowanie w klimatycznie odrestaurowanych dawnych zabudowaniach folwarcznych. Dla rozluźnienia do dyspozycji basen, jacuzzi, sauny i centrum SPA.
13 sty 2017Autor recenzji: Magdalena D
Pokoj ładnie wyposażony, czysty, miła obsługa Jedzenie świeżo przygotowane podane na czas . Atrakcje wodne umilaja czas podczas wypoczynku .Minusem jest brak miejsca dla osob palących oraz brak wi-fi ...Uważam, że parking powinien być w cenie pakietu .

sabi p

5/5

Fajny i kameralny basen

Mariusz Juzak

5/5

Klimatyczne miejsce:-)

Marcin O

4/5

Hotel bardzo fajny. Restauracja dania z karty trochę gorzej

Kordian P

5/5

Historyczne miejsce, z ciekawą historią, w stylowej aranżacji.

Sławomir D

5/5

Bardzo miły wypoczynek :-) polecam, prawdopodobnie kiedyś wrócimy :-)

Violetta Bartoszuk

5/5

Trójstrefowy basen, sauny, a do tego pyszne urozmaicone śniadania. Pokoje funkcjonalne, czyste. Świetna baza wypadowa i doskonałe miejsce do wypoczynku

Sylwia Kadłubek

5/5

Pyszne jedzenie w restauracji , starannie przygotowane

Tamara Kamińska

5/5

Świetny relaks

Karo Lasko

5/5

Holel Młyn na ul. Kościuszki polecam. To bardzo klimatyczne miejsce, miła obsługa, smaczne jedzenie, ładne pokoje oraz spa. Może jedynie jakkuzi mogłoby mieć więcej mocy.

Jarosław Edward Piotrowski

3/5

Menu bez rewelacji

Bartłomiej Mikołajczyk

4/5

Polecam ten hotel spędziłem w nim miły weekend jest okej

Artur Gnaciński

5/5

Świetne miejsce na nocleg i nie tylko. Lokalizacja w cichej i spokojnej okolicy. Hotel mieści się w zabytkowym odrestaurowanym Młynie Wodnym. W hotelu znajduje się winda. Bardzo eleganckie i klimatyczne wnętrza. Pokoje hotelowe o wysokim standardzie, przede wszystkim czyste i dobrze wyposażone. Miła, kompetentna i sprawna obsługa. Podobnie w restauracji, clkem dobra kuchnia, na śniadania szwedzki stół z dużym i zróżnicowanym asortymentem ciepłych i zimnych potraw. Na terenie hotelu znajduje się strefa SPA gdzie dla gości hotelowych jest dostępny basen, sauna i masaże. Bardzo mocno polecam to miejsce.

Jedrek666 Delta

5/5

Miła Obsługa, wygodne materace, dobre śniadania, super spa do którego się przechodzi tunelem podziemnym między hotelem a pływalnia. Polecam!

Agnieszka Łowczak

5/5

Super miejsce

SlaVkoEg

5/5

Ładne pokoje, fajny klimat, pyszne jedzenie w restauracji.

Daniel Sznajder

5/5

Miejsce ok

Paweł

4/5

Świetna i miła obsługa. Restauracja naprawdę na dobrym poziomie, specjalnie przygotowywane dania dla kobiety karmiącej. Można śmiało polecić. Jedyny minus to pokoje, nie wszystko tak jak powinno być. Jednak zdecydowana przewaga plusów.

pawel cukier

5/5

Super miejscówka

Janusz Budziszewski

5/5

Polecam hotel, restauracja, basen.

Krzysztof Wala

5/5

Bardzo dobre jedzenie

Paulina Charko

5/5

Ciepło, czysto i klimatycznie..

mc krzysiek

5/5

Sam hotel bez zarzutu, duże pokoje, a baseny i sauny - wielki plus.

Wiesława Lech

5/5

Bardzo czysto w obiekcie, doskonała kuchnia, pięknie podane posiłki, miła obsługa. Obiekt godny polecenia zarówno pod względem rekreacji jak i pobytu oraz jedzenia.

Artur Potapski

1/5

kaszana

Maciej Wankiewicz

5/5

Super miejsce. Super klimaty. Idealny przykłady jak należy podejść do renowacji i ponownego wykorzystywania budynków. Fajny basen. Bardzo dobra restauracja.

Artur Bogusz

3/5

Dość ciekawe miejsce.

KRZYSZTOF Spiewek

4/5

Fajne miejsce. Czysto, dobre żarcie, basen maly ale fajny. Fajny klimat.

Grzegorz Wasik

5/5

Extra miejsce na rodzinny pobyt kilkudniowy-byłem kilka razy zawsze bardzo mile wspominam.

Kamil Walukiewicz

5/5

Przyjemne i kameralne Aqua SPA.

Wojciech Sójka

5/5

Świetny basen, klimatyczna restauracja

LAURA CHARZEWSKA

4/5

Miła obsługa i atmosfera. Szef kuchni ok. Polecam to miejsce. :-)

Marcin Stefanowicz

5/5

Basen rewelacja dla małych dzieci (o ile nie jest zajęty przez przybyszy zza wschodniej granicy)

Tomasz Kapela

4/5

Miejsce urokliwe. Hotel w dobrym standardzie. Restauracja na dobrym poziomie.

Grzesiek Mękarski

4/5

ceny nie są najlepsze, ale atmosfera i miejsce ciekawe.

Piotr M

4/5

Bardzo przyjemny hotel, dobrze wyposażony. Wszystko wygląda na nowe. Świetna restauracja.

Jakub Kielar

5/5

Ciekawe miejsce wysoki standard.

Marcin Muszyński

4/5

Polecam najlepszy hotel w Elblągu

Marcin Kopczyński

5/5

Zadbany basen. Miła obsługa

Baszka Bujnowska

2/5

Miły, ale duże grupy zakłócają pobyt. Hotel traci na tym.

Aleksander Neyman

5/5

Klimatyczny lokal, bardzo dobra kuchnia i miła obsługa.

Michał Bochra

4/5

Hotel w świetnym klimacie mazurskim a restauracja dopełnia smakiem urok tego miejsca.

grzegorz thoms

5/5

Aqua spa kameralne

Michał Łasicki

5/5

Wspaniały relax! ❤

Paweł Grabowski

5/5

Można się odprężyć i zrelaksować.

Lukasz Stefanczyk

5/5

Hotel w dawnym młynie to świetny pomysł! Właściciele włożyli mnóstwo wysiłku i z pewnością pieniędzy, żeby doprowadzić to miejsce do tak świetnego stanu. Widać, że Kierownictwu i większości załogi zależy na wysokiej jakości usług i jako taki Hotel ten oceniam i polecam.

Recepcjonistki i recepcjoniści sympatyczni i bardzo pomocni. Pokoje (przynajmniej ten, w którym przebywałem z rodziną) są przestronne i czyste. Basen czysty i choć niewielki, to jednak atrakcyjnie i z rozmysłem rozplanowany, fajnie podświetlony oraz wygodny, żeby mieć dzieci cały czas na oku. Ratowniczki i ratownicy służą pomocą i są bardzo uprzejmi.
Śniadania smaczne, a obsługa stara się na bieżąco uzupełniać potrawy. Pewnym minusem jest jeden, powolny, niewydolny i do tego psujący się ekspres do kawy, ponadto brakuje razowego pieczywa, a ciepłe bułeczki bywa, że kończą się już na godzinę przed końcem godzin śniadaniowych.
Restauracja serwuje znakomite zupy i dania główne. Gości obsługuje dwoje kelnerów – starszy tęgi Pan, uprzejmy, profesjonalista i druga, niestety opryskliwa kelnerka, pozująca na siłę na miłą, z marnym skutkiem. Na szczęście szybko można się było zorientować, które stoliki obsługuje i trzymać się od niej z dala. Dla gości w ramach pakietów pobytowych przygotowana jest oddzielna karta, w której nie ma wielu rzeczy, np. napojów alkoholowych. Niestety dla Pani kelnerki trudne było do ogarnięcia, że gość pakietowy może jeszcze coś zamówić ze standardowej karty i chcieć za to zapłacić (pakietowe dania były w cenie pobytu).
Na najwyższym piętrze Hotelu znajduje się punkt widokowy, który reklamowany jest jako jedna z jego atrakcji. Niestety podczas mojego pobytu był on niedostępny (zarezerwowany), o czym nie poinformowano gości. Minusy, o których wspomniałem to tylko drobiazgi. Hotel zdecydowanie na plus!

Katarzyna Wójcik

5/5

Bardzo przyjemny basen; kameralna atmosfera; miła i profesjonalna obsługa

Piotr K

3/5

Ogólnie ok. Pewne zastrzeżenia do jakości wykończenia pokoju i czystości w łazience. Mało urozmaicone śniadanie ale dostępne produkty były smaczne. Potrawy w menu restauracji też smaczne choć nie próbowałem wszystkich :)

M G

4/5

Bardzo sprawna i pomocna obsługa. Rozsądny catering.

Walterorion

5/5

Milo i przyjemnie, pokoje bardzo przyjazne, czyste i funkcjonalne.

Gienek Lipiecki

5/5

Obsługa super uprzejma. Smaczne śniadania. Basen super dla dorosłych i dzieci. W pokojach czysto i schludnie. Brakuje mi w pokoju stolika i dodatkowych wieszaków i polek.

Izabella Zagórska

5/5

Jest super byłam tam z rodziną i dobrze się bawiliśmy

Bogdan Baruch

4/5

Świetny hotel. Personel pełna profeska i kultura. Mili, uśmiechnięci. Czyste i komfortowe pokoje. Rewelacyjne, smaczne i urozmaicone śniadania. Polecam

Dariusz Rz

4/5

Pokój ekonomiczny dla dwóch osób - wykładzina potrzebuje wymiany, łazienka także swoje najlepsze lata ma już za sobą. Śniadania średnie mało urozmaicone ze słabą kawą. Pokoje duże i przestronne dobrze urządzone z wygodnym łóżkiem. Internet dosyć dobry. Spa w cenie. Trochę daleko do centrum. Obsługa przyjazna.

EEG INSTYTUT

5/5

Ciekawa architektura, nowoczesne udogodnienia, wspaniała kuchnia i obsługa, wygodne spanie w przestronnych pokojach, możliwość skorzystania z basenu 29st.ciepłej wody, wirówki, sauny i masaży, gorąco polecamy

Adrian Tekliński

4/5

Całkiem przyjemne miejsce, jednak bardzo nastawione na zarobek. Wpadłem z myślą "piwko w fajnym miejscu", znienacka otrzymaliśmy tzw. czekadełko sytuacja trochę niezręczna bez zamówienia? Ostatecznie zamówiliśmy coś na ząb i planowane piwko, sugestii kelnera odnośnie domówienia czegokolwiek nie było końca..

Lukasz Tarnawski

4/5

Rzeczywiście jak już w jakiejś wcześniejszej opinii pokoje powinny być sprzątane staranniej. Apartament za 350 zł do pojedynczego wykorzystania też nie robi wrażenia.

Tomasz Wróbel

5/5

Ciekawy wystrój i komfortowe warunki

Jacek Szczygło

5/5

Miła obsługa, fajne miejsce wypoczynku, wygodne pokoje.

Ewa Lulińska

5/5

Wygodny hotel, bardzo miła atmosfera. Bardzo dobre wyżywienie. Możliwość organizacji kameralnych imprez grupowych z DJ. Dodatkowo plusy za masaże i strefę SPA. Hotel idealny dla wyjazdów integracyjnych.

Marcin Hoff

5/5

Super Super Super wszystko super obsługa, towar, lokalizacja :)

Marek Jaśniewicz

5/5

Piękny odrestaurowany stylowy. Warto

Staszek Jarzynka

5/5

Zaskakująco miło i przyjemnie spędzony czas w tym przypadkowo w wybranym miejscu. Polecam każdemu kto chce i pragnie zażyć odrobiny relaksu w ciszy i spokoju w naprawdę luksusowym miejscu. Obsługa hotelu jest bardzo sympatyczna i zorientowana, a strefa relaksu i SPA chociaż mała naprawdę profesjonalna.

Radosaw Sergot

4/5

Przyjemny hotel na uboczu. Hotel składa się z dwóch części połączonych ze sobą podziemnym przejściem. Jedna cześć to hotel 4 gwiazdkowy z basenem i sauna w najniższej kondygnacji. Druga część to 3 gwiazdkowe pokoje i restauracja. Basen mały ale fajny, niestety ciężko z niego skorzystać, prawie cały czas są tam jakieś zajęcia dla grup. Jedzenie smaczne, śniadania całkiem ok.

Sławomir Pindel

5/5

Polecam to miejsce Hotel basen, nowoczesność połączona z przeszłością

Michał P. Grabczyk

4/5

Dobre jedzenie, pokoje przyzwoite, lokalizacja na uboczu dla jednych jest zaletą, dla innych wadą

Krzysiek K

5/5

Dobre jedzenie, fajne masaże, ładny basen.

Paweł Kwarto

5/5

Bardzo klimatyczny hotel ze spa.

Wojtek Skórski

5/5

Zawsze wszystko super zorganizowane, oferta ciekawa, b. dobre jedzenie i miła obsługa

Sebastian Wasilewski

5/5

Miejsce bardzo tajemnicze, eleganckie, smaczne oraz kameralne :)

Artur Bogusz

3/5

Dość ciekawe miejsce.

Maciej Wankiewicz

5/5

Super miejsce. Super klimaty. Idealny przykłady jak należy podejść do renowacji i ponownego wykorzystywania budynków. Fajny basen. Bardzo dobra restauracja.

Wiesława Lech

5/5

Bardzo czysto w obiekcie, doskonała kuchnia, pięknie podane posiłki, miła obsługa. Obiekt godny polecenia zarówno pod względem rekreacji jak i pobytu oraz jedzenia

mc krzysiek

5/5

Sam hotel zarzutu, duże pokoje, a baseny i sauny - wielki plus.

Paulina Charko

5/5

tydzień temu w: Google

Ciepło, czysto i klimatycznie..

Krzysztof Wala

5/5

Bardzo dobre jedzenie