facebook
twitter
X

Opinie

2 wrz 2016Autor recenzji: ReluX W
Polecamy razem z żoną Hotel Młyn. Wyprawialiśmy tu przyjęcie weselne, które było piękne. Świetna organizacja i przepyszne jedzenie. Nasi goście byli zachwyceni. Drugi raz na pewno wybralibyśmy to samo miejsce. Gorąco polecamy ☺ Martin i Agnieszka G.
22 sie 2016Autor recenzji: marbla2016
Ciekawy pomysł na oderwanie się od rzeczywistości. Pakiet rodzinny z dostępem do SPA to dobry pomysł. Szczególnie polecam posiłki - obiadokolacje ze specjalnie do tego przygotowanego menu - rewelacja. Mankamenty to liczba osób na basenie i w saunach, niestety mimo znacznego obłożenia w hotelu nie ograniczono dostępu z zewnątrz co powodowało, że często na basenie był tłok. Na szczęście obsługa "ostrzegała" przez tym i jakoś dało się ominąć wspólną kąpiel z grupami, które zajmowały cały obiekt. Mimo tego polecam, szczególnie poza sezonem.
4 sie 2016Autor recenzji: Patryk_Q
Zdecydowanie na plus. Fajna atrakcja jest niewielki basen czynny do 22. Hotel zlokalizowany niedaleko centrum koszt dojazdu taxi na Stare Miasto to ok 11-12zl. Śniadania bardzo dobre i różnorodne. Na minus mogę ocenić jedynie łazienkę w pokoju i dopłatę za parking.
27 lip 2016Autor recenzji: Kamil Z
W Elblągu zatrzymaliśmy się całą rodziną, w zasadzie przyjechaliśmy do znajomych ale nie mieli warunków by nas gościć z noclegiem, pokój w części 4 gwiazdkowej był super, bardzo duży z zakątkiem na łóżeczko dla młodego oraz dostawką dla młodej (2 i 4 lata) spa czynne do 23.00 więc mogłem skorzystać, a śniadanie mrrrrr.....bardzo dobre obfite i urozmaicone, wszystko w klimacie XIX w.
28 sty 2016Autor recenzji: MariuszJed
Zatrzymałem się w tym hotelu razem z córką i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni.Podoba nam się lokalizacja i obsługa. Pokój jest w miarę przestronny i czysty. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre. Córka zachwycała się racuchami z jabłkami :). Sauna i SPA to bardzo fajny dodatek.
21 sty 2016Autor recenzji: Wojciech Z
Wybrałem ten hotel na podstawie opinii innych klientów hotelu i nie zawiodłem się ani trochę! Fajny basen ze strefą SPA. W hotelowej restauracji szeroki wybór dań. Jestem tutaj pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz :)
21 sty 2016Autor recenzji: Barbara Z
Polecam ten hotel zarówno na wyjazd rodzinny jak i spotkanie biznesowe. Miła i pomocna obsługa. Basen i strefa SPA czynny do późnych godzin wieczornych. Przestronne i wygodne pokoje. Na samej górze romantyczna wieża widokowa :)
19 sty 2016Autor recenzji: czmczm
Bardzo udany wyjazd. Spokój, możliwość odetchnięcia od codzienności, przemiła obsługa oraz naprawdę wyśmienite jedzenie w hotelowej restauracji. Atutem również jest lokalizacja ze względu na małą odległość od trójmiasta.
6 sty 2016Autor recenzji: Lucy R
Bardzo dobry hotel, doskonała kuchnia, przyjemna strefa spa z basenem i saunami. Obsługa na najwyższym poziome, nawet gdy coś nie wyszło starali się jak najszybciej spełnić prośbę/oczekiwania klienta.
6 sty 2016Autor recenzji: Radek J
Aqua spa było świetne, sauny, łaźnie parowe, pokoje bardzo ładne i wygodne. Klimatyzacja nie działała najlepiej, musieliśmy otwierać okna. Jedzenie było okej. Obsługa była miła, ale na przykład zabrakło żelazka, gdy chcieliśmy wypożyczyć. Jak na nasz gust górę jest godny polecenia, głownie ze względu na spa, ale przez to jest też stosunkowo drogi
3 sty 2016Autor recenzji: osklider
spędziliśmy Sylwestra z noclegiem zabawa przednia chociaż muzyka puszczana przez Dj, jedzenie smaczne oraz dużo, śniadanie wystarczające, basen czysty i jak na warunki hotelowe duży, pokoje czyste i przestronne.
29 gru 2015Autor recenzji: Goluszko
Był to mój drugi pobyt w hotelu Młyn i na pewno tam jeszcze wrócę! Przemiła obsługa, dobre jedzenie i ładny hotel to wszystko czego potrzebowałam. Mąż z Synem godzinami mogli pływać w pięknhm basenie, idealnym dla Malucha! Polecam bardzo!

Dorota K

Ocena 5

Data dodania18 sty 2013

Bylo super. Impreza sylwestrowa w kameralnym gronie, ogromne ilosci smacznego jedzonka, relaks w spa wysmienity, bardzo sympatyczny personel bez wyjatkow. i cudowne wnetrza. Polecamy calkowicie!!!!!!!!!!!!!!!!

Anna Ejsymont

Ocena 5

Data dodania 18 sty 2013

Byliśmy w Hotelu Młyn z mężem i dwoma synami (3 i 10lat). Podobało się całej naszej rodzinie. W hotelu panuje przyjazna atmosfera, pracownicy sprawiaja wrażenie zadowolonych z pracy i lubiących klientów. Fantastyczne miejsce. Fajny basen, przemiła obsługa. Bogate śniadania, pyszne ruskie pierogi;) POLECAM wszystkim

szczypiorkowski1

Ocena 5

Data dodania 17 lip 2014

Bardzo fajny hotel wart swojej ceny. Restauracja i obsługa na wysokim poziomie, zdecydowanie polecam i dziękuję :)

Krzysztof Śpiewek

Ocena 4

Data dodania 17 lip 2014

Fajne miejsce. Czysto, dobre zarcie, basen maly ale fajny. Fajny klimat.

Grzegorz Wasik

Ocena 5

Data dodania 1 cze 2016

Extra miejsce na rodzinny pobyt kilkudniowy-byłem kilka razy zawsze bardzo mile wspominam.

torben sorensen

Ocena 5

Data dodania 20 lip 2016

Great spa. also for Kids. Fine restaurant

Wojciech Sójka

Ocena 5

Data dodania 20 lip 2016

Swietny basen, klimatyczna restauracja

Andri Jallajas

Ocena 5

Data dodania 15 paź 2016

Really nice hotel with cozy spa. Personell is very friendly. Only thing thats not so good is restaurant menu, its short but still tasty. 100m from the hotel there is really nice park where to walk and old town is pretty close.

LAURA CHARZEWSKA

Ocena 4

Data dodania 4 gru 2016

Miła obsługa i atmosfera. Szef kuchni ok. Polecam to miejsce. :-)

Malina M

Ocena 4

Data dodania 7 gru 2016

Świetnie

Tomasz Kapela

Ocena 4

Data dodania 2 lut 2016

Miejsce urokliwe. Hotel w dobrym standardzie. Restauracja na dobrym poziomie.

Grzesiek Mękarski

Ocena 4

Data dodania 5 lut 2017

ceny nie są najlepsze, ale atmosfera i miejsce ciekawe.

Piotr M

Ocena 4

Data dodania 8 lut 2017

Bardzo przyjemny hotel, dobrze wyposażony. Wszystko wygląda na nowe. Świetna restauracja.

Jakub Kielar

Ocena 5

Data dodania 16 lut 2017

Ciekawe miejsce wysoki standard.

8.3

2016-12-27

jarosław, (PL)

  • bardzo przyjemny hotel

9.6

2016-12-31

Zbigniew, (PL)

  • krótki pobyt w Elblągu
  • Bardzo dobrze się mieszka w tym miejscu, cisza spokój, miła obsługa. Mam nadzieję powrócić w to miejsce.
  • Dodatkowa opłata za parking, kawa słabej jakości na śniadaniu, chyba faktycznie trzeba zainwestować w nowy ekspres do kawy.

10.0

2016-12-14

Marcin, (PL)

  • Jak zwykle wszystko super. Basen, sauna, wyśmienite jedzenie.
  • Szkoda, że nie ma siłowni.

9.2

2016-12-15

Magdalena, (PL)

  • mega wygodne łóżka

9.6

2016-11-14

Emilia, (PL)

  • Wspaniały pobyt! W tym hotelu mozna naprawde wypocząć
  • bardzo dobre sniadanie, bogaty wybor dan -basen dostepny dla pokoju *** 1h na dobe co nam calkowicie wystarczylo, szczegolnie chwalimy sobie brodzik dla dzieci ze zjezdzalnia i jacuzzi -przemila i bardzo pomocna obsluga -podrozujacy z dziecmi docenia pokoj gier i zabaw
  • platny parking ale za to zdaje sie ze monitorowany

8.3

2016-11-22

Sławomir, (PL)

  • Bardzo uprzejmy i miły personel
  • Na pewno klimat tego miejsca jest wyjątkowy .polecam dla osób chcących zapomnieć o problemach dnia codziennego

8.8

2016-12-02

Monika, (PL)

  • Jestem zadowolona z pobytu.
  • Hotel komfortowy, estetyczny, czysty.

9.6

2016-10-19 Ewa, (PL)

Polecam!

7.5

2017-01-03 Marek, (PL)

Przytulny, ale...

+Cicho, spokojnie chociaż daleko od centrum. śniadania dobre, ale codziennie to samo. Pokoje wygodne, chociaż w naszym fotele już można byłoby odrestaurować. Bardzo miła i pomocna obsługa. Uroczy basen.

-Problemy z basenem. Dużo ludzi, bo goście hotelowi nie maja pierwszeństwa, ale jest dużo miejscowych z zewnątrz. Wszystko jest dodatkowo płatne - nieadekwatnie dużo za psa, i dodatkowo płatny parking, choć należący do hotelu. Przy tej cenie za pokój dodatkowe opłaty są po prostu czymś niewłaściwym.

8.3

2017-01-06 1traveler13, (PL)

Niby super, ale..... !!!

+Miła obsługa, super basen (mało ludzi), smaczne jedzenie (zarówno śniadanie, jak i obiad), wygodne łóżka, cicho w pokojach,

-jeden, ale wielki klienci w restauracji byli bardzo głośni i używali niecenzuralnych słów a obsługa nic z tym nie robiła

2016-09-19

MIROSŁAW GÓRSKI, (PL)

9.2

2016-06-26 Mariusz, (PL)

Spokojne miejsce w mieście

+1. Położenie hotelu 2. Pomocny i szybko reagujący na prośby personel 3. Pomimo pełnego obłożenia hotelu nieodczuwalna atmosfera przepełnienia

-Można popracować nad śniadaniami. Nie oznacza to, ze były złe ale porównujac je do znakomitej jakości dan serwowanych w hotelowej restauracji znacząco od nich odbiegały. W SPA przydałoby sie kilka leżaków bezposrednio w pobliżu basenu.

8.3

2016-08-24 Dariusz, (PL)

  • śniadanie niezwykle smaczne

10.0

2016-09-08 Ewa, (PL)

Polecam!

  • Nie pierwszy pobyt, na pewno tam wrócę

10.0

2016-10-07 Joanna, (PL)

Polecam w 100 %

+Wszystko było super. Bardzo dobry dostęp do strefy spa

10.0

2016-12-25 Aneta, (PL)

Bardzo dobry wybór

+Czysty pokój, pyszne śniadanie, bardzo miły i życzliwy personel

8.8

2016-12-20 Mirosław, (PL)

Bardzo udany pobyt - polecamy,

+wygodny pokój, strefa spa, wyśmienite śniadania, sejf, lodówka w pokoju, bliskość parków Dolinka, Bażantarnia

7.9

+ “Basen”

2016-09-19 Maciej, (PL)

8.8

Bardzo fajny wyjazd

+ “Bardzo smaczne i różnorodne śniadanie.”

- Dodatkowa opłata za parking.

2016-09-19 Sławomir, (PL)

9.2

+ “Smaczne i urozmaicone śniadania. Polecam hotel jak najbardziej.”

2016-09-06 Beata, (PL)

8.8

+ “Bardzo dobre śniadania, Obiekt godny polecenia.”

- Hałasująca grupa „sportowców”

2016-09-06 Jerzy, (PL)

9.2

+ “Bardzo dobra restauracja Dobra lokalizacja”

2016-09-05 Piotr, (PL)

8.8

+ “Bardzo smaczne wyroby własne. Bogate śniadania”

2016-09-04 Agniecha, (PL)

9.2

+ “Położenie obiektu, Fantastyczna obsługa”

- Śniadania - danie które powinny być ciepłe były zimne

2016-09-03 anonim, (PL)

7.5

- Odgłosy wydobywające się z łazienki po włączeniu światła są nie do zniesienia.

2016-09-02 Piotr, (PL)

8.8

+ “Pomieszczenie dla rowerów bez problemu. Pokoje w budynku z basenem są o niebo przyjemniejsze niż te w budynku recepcji - czyste, świeże i jasne.”

- Nie udało się personelowi opanować zasilenia automatu w sok pomarańczowy (mimo starań). W pomieszczeniu śniadaniowym panuje półmrok ale już nie jest duszno jak kiedyś.

2016-09-02 Małgorzata, (PL)

7.9

Przyjemnie...

+ “Śniadania obfite, lecz na dłuższą metę monotonne. Miła obsługa, pokój przyjemny. Ciekawy obiekt zabytkowy.”

- Mimo, że hotel podaje na stronie Booking - udogodnienia dla niepełnosprawnych - to jednak dużo schodów do pokonania np. śniadanie na antresoli. Niby jest winda, ale np. do basenu nie dojeżdża

2016-08-29 Agnieszka, (PL)

8.8

+ “Hotel bardzo ładny, wygodny, godny polecenia”

- Brak ręczników na basenie

2016-08-28 Marcin, (PL)

6.7

Całkiem ok

+ “Fajny basen, ładnie odrestaurowany obiekt, ustronnie położony”

- Jakość materaca w łóżku podwójnym, komunikacja zdarzeń uciążliwych, np. goszczenie drużyn sportowców (tłok na śniadaniu i hałasy w nocy) lub wesela , które ograniczają komfort korzystania z restauracji

2016-08-27 Jozef, (PL)

8.8

+ “Śniadanie tak samo jak serwis był znakomity”

2016-08-25 Maciej, (PL)

8.8

+ “Śniadania obfite, bardzo duży wybór, pyszna kawa.”

- Brak większych rozmiarów szlafroków męskich na basenie.

2016-08-19 JAROSŁAW, (PL)

+ “Było super . POLECAM !!!! jak tylko możecie to skorzystajcie - na 10 punktów daje 15”

2016-08-18 Adam, (PL)

7.1

+ “Śniadania były na poziomie 4*”

- Czystość na basenie - delikatnie pisząc - słabo. Cena pobytu, zbyt wysoka w stosunku do świadczeń

2016-08-18 Ladislav, (PL)

9.2

+ “smaczne śniadanie, duży wybór”

2016-08-17 TomaszBT, (PL)

9.6

Najlepszy hotel w Elblągu

+ “Klimatyczny hotel w odrestaurowanych starych wnętrzach młyna wodnego - bardzo udana aranżacja i połączenie starej architektury przemysłowej z nowymi trendami. Do tego basen i strefa spa, nie za duże ale miłe i komfortowe.”

- Brak świeżego pieczywa podczas naszego pobytu ale ogólnie śniadania na plus :)

2016-08-16 Maria, (PL)

8.8

Pobyt fantastyczny.

+ “Śniadania przepyszne, urozmaicone, zaspokoją gust małego i dużego człowieka. Ogólnie w restauracji pyszne jedzenie. Wspaniały basen i sauny. Świetna lokalizacja. Cisza, spokój, można wypocząć.”

- Zepsute drzwi w łazience w apartamencie młynarza z 3 sypialniami. Jeśli ktoś chciał skorzystać z prysznica, musiał trzaskać drzwiami, żeby je zamknąć. Brak szlafroków. Uważam, że jeśli 2 m-ce przed pobytem rezerwuje się apartament i wcześniej za niego płaci, to szlafroki powinny być w apartamencie lub dla tych gości zarezerwowane w recepcji. Nieżywe komary na ścianie w sypialni, pozostawione po poprzednich gościach.

2016-08-16 agawa-agrafka, (PL)

8.8

+ “pyszne śniadania, ciekawe menu w restauracji, miły personel recepcji, otoczenie, wystrój hotelu (gratulacje dla Właścicieli za pomysł, dbałość o zabytki, realizację). Na pewno warto tu przyjechać!”

- drobne usterki w pokojach oraz czystość i w pokojach i w częściach wspólnych- jeden z przykładów- . ćma i muchy na schodach leżały nietknięte przez 3 dni, inne pominę

2016-08-14 Agnieszka, (PL)

10.0

+ “Ponownie wracamy:) zacisze, spokój, ciekawy wystrój, miły personel i basen to jest to czego potrzebowaliśmy by wypocząć:)”

2016-08-13 Romuald, (PL)

8.8

Uda wypoczynek. Polecam to miejsce tym którzy chcą pozwiedzać i zrelaksować się oraz dobrze zjeść.

+ “znakomite śniadania, bardzo miła obsługa, możliwość bezpłatnego korzystania z basenu .”

- płatny parking dla gości hotelowych, okresowe trudności z parkowaniem z uwagi na samochody przyjeżdżających do SPA, wygórowana opłata za pobyt psiaka.

2016-08-11 Andrzej, (PL)

10.0

+ “uprzejmość , wystrój , historia obiektu , spa”

- płatny parking

2016-08-08 Karolina, (PL)

9.6

+ “bardzo fajny hotel, w którym miło spędziliśmy czas :)”

2016-08-06 ALEKSANDRA, (PL)

8.8

Warty polecenia przyjazny, można odpocząć w pokoju przy otwartym oknie a tam cisza.

+ “śniadania pyszne, obiekt spełniał nasze oczekiwania, zdjęcia które przedstawione zostały na waszej stronie odzwierciedlają stan faktyczny. Basen super. Polecam serdecznie!!!! Aleksandra”

- Dostawka na której spał nasz syn była wyjątkowo nie wygodna Aleksandra

2016-08-04 Magdalena, (PL)

8.8

Fajny pobyt

+ “Super basen, pokój zabaw spowodowały ze dzieciom bardzo się podobało. Wygodne łóżka. Miła obsługa.”

- Zapach w łazience dość nieprzyjemny od samego wejścia do pokoju. Ale mieliśmy dwa pokoje i problem dotyczył tylko jednego i to w tej „lepszej” części kompleksu.

2016-08-02 KRZYSZTOF, (PL)

8.3

+ “Śniadanie ok”

2016-07-31 Maciej, (PL)

10.0

Wszystko było ok.

2016-07-31 Mariusz, (PL)

10.0

+ “Basen”

2016-07-30 ZMZMM, (PL)

9.6

+ “Śniadania pyszne i jak na hotel 3* naprawdę duże wyróżnienie”

2016-07-29 jacek, (PL)

8.3

+ “bardzo miła obsługa”

2016-07-28 Agnieszka M, (PL)

9.2

Miły pobyt na obrzeżach Elbląga.

+ “Bardzo ładny hotel i dobrze utrzymany. Śniadania urozmaicone, część produktów chyba przygotowywana na miejscu (wędliny i pasztety rybne). Spa z basenem i jacuzzi również na dobrym poziomie. Blisko do okolicznych atrakcji, w pobliżu park z częścią przeznaczoną dla psów co dla nas było bardzo pomocne.”

- Odrobinę za wysokie ceny w restauracji.

2016-07-27 Jakub, (PL)

9.2

+ “Wszystko zgodnie z opisem. Fajny basen. Posiłki na dobrym poziomie.”

2016-07-26 Karol, (PL)

8.8

Wyjazd weekendowy

+ “Jedzenie było smaczne. Ładny przestronny pokój.”

- Po dwóch prośbach nie dostaliśmy szlafroków.

2016-07-23 Roman, (PL)

9.2

Polecam

+ “Basen :)”

2016-07-21 Robert, (PL)

8.8

+ “Świetny Hotel, dobre jedzenie, fachowa obsługa, wygoda, sala zabaw nieoceniona przy małym dziecku”

- Zalecam wybranie innego pokoju niż 42 z powodu słabej wentylacji.

2016-07-19 Zulus, (PL)

8.3

Miła atmosfera, spokojny klimat

+ “Odrestaurowany stary młyn. Dobre śniadanie. Niestety nie miałem czasu na skorzystanie z basenu i innych atrakcji.”

- Chciałem obejrzeć mecz, ale niestety nie było to możliwe poza pokojem.

Anonymous

9.2

Hotel godny polecenia.

+ “Ładne i czyste pokoje. Bardzo dobre jedzenie w restauracji. Obfite i smaczne śniadanie. Cicho i wygodnie. Szybka obsługa na recepcji.”

- Zapach pod prysznicem z kanalizacji. Wino w restauracji sprzedawane na kieliszki.

2016-07-18 marzanna, (PL)

9.2

To był bardzo przyjemny pobyt, pomimo braku pogody, skorzystałam z atrakcji w hotelu.

2016-07-17 Katarzyna, (PL)

7.5

Jestem zadowolona z pobytu.

+ “Smaczne śniadania, miła obsługa, interesujący budynek.”

- Wszystko było na dobrym poziomie, choć bez efektu „wow”,ale nie uważam tego za mankament.

2016-07-14 Halina, (SE)

7.9

+ “Śniadania są bardzo smaczne, bogaty wybór, b. ładny wystrój restauracji / jadalni”

- Wąskie łóżko.

2016-07-11

Justyna, (PL)

10.0

Wybawienie dla znudzonych sztampą sieciowych hoteli....

+ “Daję „6” dla działającego basenu do godziny 22.00 (w weekend nawet do 23.00) !!! Bardzo przyjazna obsługa! Powalająca dbałość o szczegóły w wykorzystaniu starych budynków! Nietypowe rozwiązanie połączenia komunikacyjnego między budynkami klimatycznym podziemnym tunelem.”

- Brak możliwości umówienia się na masaż (z dnia na dzień nie da rady). Przydałaby się mapka z info o najważniejszych atrakcjach miasta i okolicy...po pracy czasami chciałoby się coś fajnego zwiedzić...

2016-07-05 Bartosz, (PL)

10.0

+ “świetne śniadania, miła bezproblemowa obsługa, czystość, cisza.”

2016-07-05 Dariusz Radom, (PL)

10.0

SUPER !!!

+ “Bylem wielokrotnie w tym obiekcie, jest naprawdę super, dużo podróżuję, zdecydowanie polecam !!!”

2016-07-01 Justyna, (PL)

10.0

Wspaniały pobyt

+ “Rewelacyjne miejsce. Personel uśmiechnięty, uczynny i profesjonalny. Miejsce czyste, zadbane. Śniadanie wspaniałe. Jak tylko będzie okazja na pewno tam wrócimy.”

  • 2016-04-18 Sylwia, (UK)

8,3

Bardzo przyjemny

+ „Basen uprzyjemnia pobyt w hotelu. Smaczne śniadania. Pokoje przyjemnie  urządzone. Plus za codzienne sprzatanie.”

  • 2016-04-23 Sławomir, (PL)

9,6

Polecam gorąco

+” Miły kameralny basen z fajnymi atrakcjami. Bardzo dobra atmosfera i ładne wykończenie całego obiektu.”

  • 2016-04-28 Wiesława, (PL)

10

cała grupa była zadowolona z pobytu

+ „Śniadanie było super duży wybór potraw pyszna kawa”

  • 2016-04-28 Hubert, (PL)

8,8

Fantastyczny

+ „Czyste pokoje, dobre śniadanie”

  • 2016-05-03 Iwona, (PL)

9,2

Wszystko ok !!!

- „Nie podobało mi się że dla gości hotelowych jest dodatkowo płatny parking oraz trochę przesadzona cena za pobyt zwierzęcia”

+”Śniadanie bardzo smaczne i urozmaicone. Obsługa bardzo miła W pokojach bardzo czysto .”

  • 2016-05-06 Wojciech, (PL)

7,5

Bardzo ładny i ciekawy budynek

- „Personel trochę zagubiony.”

  • 2016-05-07 qba2qba, (PL)

7,9

Dobry

+ „Śniadania! Basen!”

·         2016-05-17 Kamila, (PL)

Wyjątkowy

10

+ „Miła i profesjonalna obsługa. Pyszne śniadania. Wygoda, a także szybka realizacja zgłaszanych potrzeb. Gorąco polecam.”

  • 2016-05-24, Grzegorz, (PL)

9,6

Wyjątkowy

+ „Znakomite jedzenie !!!!!!!!!!”

  • 2016-05-29 Monika, (PL)

9,6

Polecam – rewelacja

+ „Bardzo wygodne łóżka, czyściutkie pokoje , miła obsługa, pyszne jedzenie . Bufet śniadaniowy bardzo urozmaicony”

  • 2016-05-30 Dariusz, (PL)

10

Wspaniały relaksacyjny pobyt.

+ „Wszystko było rewelacyjne, cały pobyt był pełen relaksu, odprężenia i komfortu.”

  • 2016-06-12 Iwona, (PL)

9,2

Dobra jakość w atrakcyjnej cenie

+ „Wybór na śniadaniu przeogromny, personel bardzo pomocny- zachorowało na dziecko podczas pobytu i mogliśmy liczyć na szybka pomoc i umówienie wizyty u pediatry. Hotel ma świetny basen!”

  • 2016-06-13 Ja, (PL)

7,9

Przyjemny hotel ale....

- „Sprzątanie obiektu przed godziną 12 to duży nietakt w stosunku do gości. Szczególnie dla tych, którzy przyjeżdżają później i chcą się wyspać”

+ „Bardzo ładny hotel, smaczne jedzenie choć śniadanie w tej klasy obiekcie mogło by być bardziej urozmaicone.”

  • 2016-06-21 behemot3, (PL)

9,2

Następnym razem też chętnie skorzystam - miejsce, do którego chce się wrócić

- „Bateria prysznicowa w pokoju była lekko uszkodzona - szkoda bo drobiazg, a zostawia rysę na w sumie bardzo pozytywnym wizerunku.”

+ „Dobry Hotel w pięknym starym młynie. Bardzo dobry standard, a dodatkowo basen, jacuzzi, sauna w cenie. Obsługa miła i pomocna. Wart POLECENIA”

  • 2016-06-28 Marcin, (PL)

8,8

Fantastyczny

- „Oddalony od centrum, na uboczu, co może być atutem, ale trzeba dojeżdżać. Warto wybrać pokoje o podwyższonym standardzie.”

+ „Fajny hotel, klimatyczny, w odrestaurowanym budynku starego młyna. W cenie godzina pobytu w na basenie/saunie.”

  • 2016-06-30 Aleksandra, (PL)

9,6

Wyjątkowy