facebook
twitter
Hotel Młyn
X

Opinie

4 tygodnie(-i) temuAutor recenzji: Zenon D
Dobre miejsce na wypoczynek w trasie lub zwiedzanie miasta. Dobre śniadania i smaczne obiadokolacje ( sok ,zupa lub przystawka i drugie danie 45 zł.). Dla rodzin 2+ 2 lub 3 polecam pokoje 7,8,9 ze wspólnym pokojem dziennym z 2 łazienkami. Miła i szybka obsługa. Polecam
13 maj 2017Autor recenzji: Rodzina52
Spędziłam w Hotelu Młyn Aqua Spa 7 dni w kwietniu 2017 r. Pobyt dla dwóch osób dorosłych i dwójki dzieci. Zacznę od plusów. Przyzwoita lokalizacja hotelu. Uprzejma obsługa. Przydzielono nam duży słoneczny pokój. Basen dostosowany zarówno do najmłodszych dzieci, jak i w wieku szkolnym oraz dorosłych. Słabsze strony. Nie spotkałam się jeszcze z tak dużą ilością schodów we wspomnianym wyżej basenie. Również komfort korzystania z basenu jest znacznie ograniczony dla gości hotelowych z powodu napiętego grafiku. Do południa korzystają z basenu dzieci a po południu basen zajmowany jest przez lekcję areobiku. W wystroju pokoju nie było widać ręki projektanta. Zgodzę się z którymś wcześniejszych komentarzy,że wystrój przypomina bardziej pensjonarny niż standard hotelu 3/4*. Nasz pokój miał skosy i nie posiadał przez to lampy sufitowej tylko ścienne, które wieczorami dawały w mojej opinii zbyt mało światła. Dla 4 osób również 1 krzesło to trochę mało. Wieczorami po rozłożeniu wersalki nie było gdzie wygodnie siąść. Poza tym różowe ściany i brak jakichkolwiek obrazów. W łazience wanna - dla jednych + dla innych -. Przydało by się również aby panie sprzątające uważniej przyglądały się kafelkom bo na błyszczących duuużo widać. Jeżeli chodzi o jedzenie to śniadania powtarzalne ale smaczne. Przy większej liczbie gości zdarzyło się że prawie 30 min nie donoszono jedzenia i talerze na stole szwedzkim świeciły pustkami. Co do obiadów to nie były przyzwoite. Zdarzały się lepsze i gorsze potrawy. Nie ciążyły również na żołądku pomimo sporych porcji. Karta ta sama przez 7 dnia le wybór około 8 dań to nie najgorzej. Ale na pewno dużym minusem był czas oczekiwania na podanie posiłku ( około 45 min czekaliśmy codziennie w restauracji podczas obiadokolacji) i fakt, że obsługiwano w pierwszej kolejności dorosłych a nie dzieci to dla mnie duży minus. W pakiecie promocyjnym obiady wydawane są na podstawie bonów w postaci karteczek. Dość uciążliwa metoda - raz wydano nam 3 bony i w tygodniu trzeba się zgłaszać na recepcję po resztę. W dzisiejszych czasach taka metoda to dowód na problemy z komunikacją między recepcją a restauracją. Jeżeli chodzi o spa to być może bym skorzystała ale nikt z obsługi hotelu nawet nie zająknął się o jego ofercie ani tym bardziej nie zachęcił do skorzystania. Podsumowując być może wybrałabym ponownie pobyt w hotelu Młyn ale na góra 2-3 doby.
7 maj 2017Autor recenzji: scubabartek
Wybraliśmy się na Majówkę z trójką dzieci i zostaliśmy zakwaterowani w pokoju 4 gwiazdkowym z opcją Bed & Breakfast. Plus za to, bo rzadko kiedy chcą naszej piątce dać jeden pokój, a nie apartament. Pokój w budynku spa, duży, podwójne łóżko, na prawdę spore, do tego rozkładana kanapa na której dwójka naszych maluchów spała i dostawione łóżeczko dla trzeciego. Nic zbytnio więcej nie trzeba, choć szkoda że nie było wanny w łazience. Śniadania w stylu stołu szwedzkiego, jajka na dwa sposoby, parówki, kiełbaski, boczek, pieczywo, wędliny, ser, jogurty, płatki śniadaniowe, desery. Typowy szwedzki stół, smaczny, i choć nie powala oryginalnością, dzieciaki były zachwycone. Jedyny mankament: maszyna do espresso zepsuła się pewnego dnia i zastępcza to już nie było to. Basen wspaniały dla dzieci, płytka niecka, zjeżdżalnia, bicze wodne, fontanny. Zachwyt maluchów: pełny. Nie skorzystaliśmy z innych usług spa, więc trudno więcej powiedzieć. Jedyny mankament (i za to minus jeden punk od perfekcji) to restauracja. Jedzenie... w pożądku, ale nie zwala z nóg, ani smakiem, ani rozmiarem porcji, a ceni się drożej niż w Warszawie. Do tego raczej kiepski wybór piwa, no i Specjal z kija... Wyjazd udany, hotel bardzo sympatyczny, polecam z dziećmi.
5 maj 2017Autor recenzji: luki_lodz
Hotel w dawnym młynie to świetny pomysł! Właściciele włożyli mnóstwo wysiłku i z pewnością pieniędzy, żeby doprowadzić to miejsce do tak świetnego stanu. Widać, że Kierownictwu i większości załogi zależy na wysokiej jakości usług i jako taki Hotel ten oceniam i polecam. Recepcjonistki i recepcjoniści sympatyczni i bardzo pomocni. Pokoje (przynajmniej ten, w którym przebywałem z rodziną) są przestronne i czyste. Basen czysty i choć niewielki, to jednak atrakcyjnie i z rozmysłem rozplanowany, fajnie podświetlony oraz wygodny, żeby mieć dzieci cały czas na oku. Ratowniczki i ratownicy służą pomocą i są bardzo uprzejmi. Śniadania smaczne, a obsługa stara się na bieżąco uzupełniać potrawy. Pewnym minusem jest jeden, powolny, niewydolny i do tego psujący się ekspres do kawy, ponadto brakuje razowego pieczywa, a ciepłe bułeczki bywa, że kończą się już na godzinę przed końcem godzin śniadaniowych. Restauracja serwuje znakomite zupy i dania główne. Gości obsługuje dwoje kelnerów – starszy tęgi Pan, uprzejmy, profesjonalista i druga, niestety opryskliwa kelnerka, pozująca na siłę na miłą, z marnym skutkiem. Na szczęście szybko można się było zorientować, które stoliki obsługuje i trzymać się od niej z dala. Dla gości w ramach pakietów pobytowych przygotowana jest oddzielna karta, w której nie ma wielu rzeczy, np. napojów alkoholowych. Niestety dla Pani kelnerki trudne było do ogarnięcia, że gość pakietowy może jeszcze coś zamówić ze standardowej karty i chcieć za to zapłacić (pakietowe dania były w cenie pobytu). Na najwyższym piętrze Hotelu znajduje się punkt widokowy, który reklamowany jest jako jedna z jego atrakcji. Niestety podczas mojego pobytu był on niedostępny (zarezerwowany), o czym nie poinformowano gości. Minusy, o których wspomniałem to tylko drobiazgi. Hotel zdecydowanie na plus!
5 maj 2017Autor recenzji: Akademia Masażu K
wszystko było super, hotel, przemiła obsługa, super jedzonko, zadbane pokoje, stylowy wystrój, ciepła woda w basenie, fajne masaże, śniadania królewskie, niezwykle spokojna lokalizacja jak na duże miasto. Polecamy z całego serca.
28 lut 2017Autor recenzji: Mateusz D
Świetny Hotel w centum miasta a jednocześnie w lesie - mnóstwo parków i miejsc do spacerów. plusem że na basenie jest bardzo cieplutko i nie ma dyskomfortu jak się wychodzi z wody, Sauny super. Jednie cena troszkę za wysoka i ceny w restauracji dość wysokie. przydało by się więcej dań typu frytki kotlet i surówka a nie tylko kaczki i dziki :)
15 lut 2017Autor recenzji: anna_trip2017
Wybraliśmy ten hotel na 4-dniowy wyjazd z dziećmi, bo jest w nim basen a obok stok narciarski (5 min samochodem) - dzieci były zachwycone! Hotel piękny, klimatyczny, basen wielkością w sam raz dla 6 i 8 latka, śniadania obfite i różnorodne, cicho, nie było żadnych niemiłych niespodzianek.
15 lut 2017Autor recenzji: Alicja S
Recenzja dotyczy restauracji. Restauracja w hotelu Młyn uważana jest za raczej drogą i jest to ocena uzasadniona. Jedzenie jest niezłe, chociaż kaczka którą ostatnio jadłam mogłaby - jak na mój gust - być jednak bardziej chrupka. Wydaje się, że kucharz przedobrzył z czasem pieczenia. Za to czerwona kapusta z żurawiną i wiśniami - bardzo dobra. Ogólnie nieźle. Na jedzenie czeka się niezbyt długo, porcje całkiem duże. Zastrzeżenia można mieć do ceny - to raczej nie na rodzinne obiady.
14 lut 2017Autor recenzji: Ści b
Elegancki hotel z SPA. Pokoje przestronne, komfortowe z wygodnym łóżkiem. W restauracji dania smaczne, śniadania robione na bogato. Usługi SPA w przystępnym cenach. Szkoda tylko, że nie ma rowerów na miejscu.
22 sty 2017Autor recenzji: Krzysztof P
Polecam ten hotel jako najlepszy w Elblągu. Dobra kuchnia, piękne położenie, trochę na uboczu od miejskiego zgiełku, ale zaledwie 15 minut od centrum miasta. Zakwaterowanie w klimatycznie odrestaurowanych dawnych zabudowaniach folwarcznych. Dla rozluźnienia do dyspozycji basen, jacuzzi, sauny i centrum SPA.
13 sty 2017Autor recenzji: Magdalena D
Pokoj ładnie wyposażony, czysty, miła obsługa Jedzenie świeżo przygotowane podane na czas . Atrakcje wodne umilaja czas podczas wypoczynku .Minusem jest brak miejsca dla osob palących oraz brak wi-fi ...Uważam, że parking powinien być w cenie pakietu .
2 wrz 2016Autor recenzji: ReluX W
Polecamy razem z żoną Hotel Młyn. Wyprawialiśmy tu przyjęcie weselne, które było piękne. Świetna organizacja i przepyszne jedzenie. Nasi goście byli zachwyceni. Drugi raz na pewno wybralibyśmy to samo miejsce. Gorąco polecamy ☺ Martin i Agnieszka G.
22 sie 2016Autor recenzji: marbla2016
Ciekawy pomysł na oderwanie się od rzeczywistości. Pakiet rodzinny z dostępem do SPA to dobry pomysł. Szczególnie polecam posiłki - obiadokolacje ze specjalnie do tego przygotowanego menu - rewelacja. Mankamenty to liczba osób na basenie i w saunach, niestety mimo znacznego obłożenia w hotelu nie ograniczono dostępu z zewnątrz co powodowało, że często na basenie był tłok. Na szczęście obsługa "ostrzegała" przez tym i jakoś dało się ominąć wspólną kąpiel z grupami, które zajmowały cały obiekt. Mimo tego polecam, szczególnie poza sezonem.
4 sie 2016Autor recenzji: Patryk_Q
Zdecydowanie na plus. Fajna atrakcja jest niewielki basen czynny do 22. Hotel zlokalizowany niedaleko centrum koszt dojazdu taxi na Stare Miasto to ok 11-12zl. Śniadania bardzo dobre i różnorodne. Na minus mogę ocenić jedynie łazienkę w pokoju i dopłatę za parking.
27 lip 2016Autor recenzji: Kamil Z
W Elblągu zatrzymaliśmy się całą rodziną, w zasadzie przyjechaliśmy do znajomych ale nie mieli warunków by nas gościć z noclegiem, pokój w części 4 gwiazdkowej był super, bardzo duży z zakątkiem na łóżeczko dla młodego oraz dostawką dla młodej (2 i 4 lata) spa czynne do 23.00 więc mogłem skorzystać, a śniadanie mrrrrr.....bardzo dobre obfite i urozmaicone, wszystko w klimacie XIX w.
28 sty 2016Autor recenzji: MariuszJed
Zatrzymałem się w tym hotelu razem z córką i oboje jesteśmy bardzo zadowoleni.Podoba nam się lokalizacja i obsługa. Pokój jest w miarę przestronny i czysty. Jedzenie w restauracji było bardzo dobre. Córka zachwycała się racuchami z jabłkami :). Sauna i SPA to bardzo fajny dodatek.
21 sty 2016Autor recenzji: Wojciech Z
Wybrałem ten hotel na podstawie opinii innych klientów hotelu i nie zawiodłem się ani trochę! Fajny basen ze strefą SPA. W hotelowej restauracji szeroki wybór dań. Jestem tutaj pierwszy, ale na pewno nie ostatni raz :)
21 sty 2016Autor recenzji: Barbara Z
Polecam ten hotel zarówno na wyjazd rodzinny jak i spotkanie biznesowe. Miła i pomocna obsługa. Basen i strefa SPA czynny do późnych godzin wieczornych. Przestronne i wygodne pokoje. Na samej górze romantyczna wieża widokowa :)
19 sty 2016Autor recenzji: czmczm
Bardzo udany wyjazd. Spokój, możliwość odetchnięcia od codzienności, przemiła obsługa oraz naprawdę wyśmienite jedzenie w hotelowej restauracji. Atutem również jest lokalizacja ze względu na małą odległość od trójmiasta.
6 sty 2016Autor recenzji: Lucy R
Bardzo dobry hotel, doskonała kuchnia, przyjemna strefa spa z basenem i saunami. Obsługa na najwyższym poziome, nawet gdy coś nie wyszło starali się jak najszybciej spełnić prośbę/oczekiwania klienta.
6 sty 2016Autor recenzji: Radek J
Aqua spa było świetne, sauny, łaźnie parowe, pokoje bardzo ładne i wygodne. Klimatyzacja nie działała najlepiej, musieliśmy otwierać okna. Jedzenie było okej. Obsługa była miła, ale na przykład zabrakło żelazka, gdy chcieliśmy wypożyczyć. Jak na nasz gust górę jest godny polecenia, głownie ze względu na spa, ale przez to jest też stosunkowo drogi
3 sty 2016Autor recenzji: osklider
spędziliśmy Sylwestra z noclegiem zabawa przednia chociaż muzyka puszczana przez Dj, jedzenie smaczne oraz dużo, śniadanie wystarczające, basen czysty i jak na warunki hotelowe duży, pokoje czyste i przestronne.Mąż z Synem godzinami mogli pływać w pięknhm basenie, idealnym dla Malucha! Polecam bardzo!

Krzysztof    Zaręba

Ocena : 5

07.07.2017r.

Zatrzymałem się w tym hotelu przypadkowo, zepsuł mi się samochód. Personel bardzo zaradnie i szybko pomógł mi rozwiązać problem z autem. Sam budynek przykuwa swoją zabytkową architekturą. Ulokowany w bardzo przyjemnym miejscu, cisza, spokój, bardzo blisko znajduję się las więc dla koneserów długich spacerów w zieleni bardzo bardzo polecam. Generalnie idealne miejsce na odpoczynek. Po ciężkim dniu lub tak jak w moim przypadku dawce złości i nerwów można odpocząć w saunie bądź jacuzzi. Kameralny basen również jest bardzo dobrym atutem. Obsługa miła, wszystko jak najbardziej na plus! :)

Łukasz Stefańczyk

Ocena : 5

2 miesiące temu

Hotel w dawnym młynie to świetny pomysł! Właściciele włożyli mnóstwo wysiłku i z pewnością pieniędzy, żeby doprowadzić to miejsce do tak świetnego stanu. Widać, że Kierownictwu i większości załogi zależy na wysokiej jakości usług i jako taki Hotel ten oceniam i polecam.
Recepcjonistki i recepcjoniści sympatyczni i bardzo pomocni. Pokoje (przynajmniej ten, w którym przebywałem z rodziną) są przestronne i czyste. Basen czysty i choć niewielki, to jednak atrakcyjnie i z rozmysłem rozplanowany, fajnie podświetlony oraz wygodny, żeby mieć dzieci cały czas na oku. Ratowniczki i ratownicy służą pomocą i są bardzo uprzejmi.
Śniadania smaczne, a obsługa stara się na bieżąco uzupełniać potrawy. Pewnym minusem jest jeden, powolny, niewydolny i do tego psujący się ekspres do kawy, ponadto brakuje razowego pieczywa, a ciepłe bułeczki bywa, że kończą się już na godzinę przed końcem godzin śniadaniowych.
Restauracja serwuje znakomite zupy i dania główne. Gości obsługuje dwoje kelnerów – starszy tęgi Pan, uprzejmy, profesjonalista i druga, niestety opryskliwa kelnerka, pozująca na siłę na miłą, z marnym skutkiem. Na szczęście szybko można się było zorientować, które stoliki obsługuje i trzymać się od niej z dala. Dla gości w ramach pakietów pobytowych przygotowana jest oddzielna karta, w której nie ma wielu rzeczy, np. napojów alkoholowych. Niestety dla Pani kelnerki trudne było do ogarnięcia, że gość pakietowy może jeszcze coś zamówić ze standardowej karty i chcieć za to zapłacić (pakietowe dania były w cenie pobytu).
Na najwyższym piętrze Hotelu znajduje się punkt widokowy, który reklamowany jest jako jedna z jego atrakcji. Niestety podczas mojego pobytu był on niedostępny (zarezerwowany), o czym nie poinformowano gości. Minusy, o których wspomniałem to tylko drobiazgi. Hotel zdecydowanie na plus!

Piotr K

Ocena : 3

4 tyg. Temu

Ogólnie ok. Pewne zastrzeżenia do jakości wykończenia pokoju i czystości w łazience. Mało urozmaicone śniadanie ale dostępne produkty były smaczne. Potrawy w menu restauracji też smaczne choć nie próbowałem wszystkich :)

Gienek Lipiecki

Ocena : 5

3 tyg. Temu

Obsługa super uprzejma. Smaczne śniadania. Basen super dla dorosłych i dzieci. W pokojach czysto i schludnie. Brakuje mi w pokoju stolika i dodatkowych wieszaków i polek.

Olga Kamińska

Ocena : 5

Tydzień Temu

Hotel oceniam bardzo dobrze, urokliwy basen, czysty pokój, smaczne posiłki. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Polecam z czystym sumieniem :)

Magdalena  Lewandowska

Ocena : 4

6 miesięcy temu

Byłam z rodziną 2+2 w okresie świąt wielkanocnych chyba 2014r. Mieliśmy pokój w nowszej części hotelu nad basenem. Basen spełnił nasze oczekiwania. Atrakcją było przejście tunelem pod ulicą do starej części hotelu. Minus daje jedynie za to że dostaliśmy inne karty menu do wyboru niż pozostali goście. Trochę poczuliśmy się jak gorsi goście dlatego ze kupiliśmy pobyt poprzez kupony.

Katarzyna Wójcik

Ocena : 5

Miesiąc temu

Bardzo przyjemny basen; kameralna atmosfera; miła i profesjonalna obsługa

Walterorion

Ocena : 5

3 tyg. Temu

Milo i przyjemnie, pokoje bardzo przyjazne, czyste i funkcjonalne.

Barbara Pańczyszyn

Ocena : 5

Miesiąc Temu

Świetne miejsce

Radosław Bałdyga

Ocena : 4

Miesiąc Temu

Fajne

Krzysztof Czemerys

Ocena : 5

W ost. Tygodniu

Bardzo sympatyczny hotel. Polecam

Grzesiek Mękarski

Ocena : 4

5 miesięcy temu

Ceny nie są najlepsze, ale atmosfera i miejsce ciekawe.

Grzegorz Kopczyński

Ocena : 5

4 miesiące temu

Zadbany basen. Miła obsługa.

Paweł Grabowski

Ocena : 5

2 miesiące temu

Można się odprężyć i zrelaksować.

Pirjo Reinikainen

Ocena : 3

Miesiąc temu

Całkiem ładny hotel i osobiste. Łazienka wygląda dobrze, ale w prysznic woda wychodzi bardzo powoli, więc musiałem stać w wodzie podczas brania prysznica. Pokój był czysty i wystarczająco duży i było możliwe, aby to ciemny podczas snu. Sauna było ok.

Grzegorz Wasik

Ocena 5

Data dodania 1 cze 2016

Extra miejsce na rodzinny pobyt kilkudniowy-byłem kilka razy zawsze bardzo mile wspominam.

torben sorensen

Ocena 5

Data dodania 20 lip 2016

Great spa. also for Kids. Fine restaurant

Wojciech Sójka

Ocena 5

Data dodania 20 lip 2016

Swietny basen, klimatyczna restauracja

Andri Jallajas

Ocena 5

Data dodania 15 paź 2016

Really nice hotel with cozy spa. Personell is very friendly. Only thing thats not so good is restaurant menu, its short but still tasty. 100m from the hotel there is really nice park where to walk and old town is pretty close.

LAURA CHARZEWSKA

Ocena 4

Data dodania 4 gru 2016

Miła obsługa i atmosfera. Szef kuchni ok. Polecam to miejsce. :-)

Malina M

Ocena 4

Data dodania 7 gru 2016

Świetnie

Tomasz Kapela

Ocena 4

Data dodania 2 lut 2016

Miejsce urokliwe. Hotel w dobrym standardzie. Restauracja na dobrym poziomie.

Grzesiek Mękarski

Ocena 4

Data dodania 5 lut 2017

ceny nie są najlepsze, ale atmosfera i miejsce ciekawe.

Piotr M

Ocena 4

Data dodania 8 lut 2017

Bardzo przyjemny hotel, dobrze wyposażony. Wszystko wygląda na nowe. Świetna restauracja.

Jakub Kielar

Ocena 5

Data dodania 16 lut 2017

Ciekawe miejsce wysoki standard.

10.0

2017-07-07 Gosioss, (PL)

  • Cisza i spokój w mieście
  • Przyjemny , klimatyczny hotel w świetnej okolicy. Bardzo czysto. Smaczne, urozmaicone śniadanie. Basen, SPA w hotelu. Restauracja z letnim ogródkiem i pyszną kuchnią. Ocena 100/10 :-)

9.2

2017-07-06 Agnieszka, (PL)

  • Miejsce godne polecenia.
  • Bardzo dobra obsługa, urozmaicone śniadania, dostęp do basenu.
  • Wykładziny w pokojach nieświeże, zaplamione, psuły cały efekt

 

10.0

2017-07-04 Radosław, (PL)

  • świetny hotel
  • bardzo klimatyczny hotel, gorąco polecam - zdecydowanie najlepszy hotel jaki w ostatnim czasie udało mi się odwiedzić

10.0

2017-07-03 Eugeniusz, (PL)

  • Byliśmy z żoną Zosią bardzo zadowoleni z pobytu. Świetne miejsce na relax w basenie, i wypady...
  • Śniadania na naprawdę dobrym poziomie, czyli urozmaicone i smaczne. Obsługa perfekcyjna, zarówno w restauracji, jak i na basenie.
  • Trudno się do czegoś przyczepić, więc chyba napiszę, że winda jest zbyt wolna.

 

8.3

2017-07-03 Małgorzata, (PL)

  • Przyjemny pobyt
  • Świetne śniadania, miła obsługa, bardzo przyjemne SPA

9.2

2017-07-03 mandaryn, (PL)

  • Warto
  • Bardzo fajny hotel. Przyjemny basen.

10.0

2017-07-02 Izabela, (PL)

  • Miejsce bardzo klimatyczne, wspaniałe.
  • Czułam się dopieszczona w każdym calu. Wspaniała, miła obsługa. Szczególnie w restauracji. Wspaniałe jedzenie, pięknie podane.

10.0

2017-06-19 Tomasz, (PL)

  • Polecam
  • Spokój - wspaniały relaks

9.6

2017-06-17 Monika, (PL)

  • Bardzo dobry
  • Śniadanie urozmaicone. Pokój przestronny, czysty, pachnący.

9.2

2017-06-04 Klaudia, (PL)

  • Wyjazd we dwoje.
  • Bardzo miła obsługa, cierpliwie i z uśmiechem odpowiada na pytania i spełnia prośby. Hotel bardzo ładny. Smaczne śniadania - jednak można by je troszkę urozmaicić. Możliwość wypożyczenia rowerów w przystępnej cenie. Blisko przystanek autobusowy. Spokojna okolica.
  • W niektórych miejscach wykładzina wymaga dobrego prania bądź wymiany. Drugiego dnia pobytu na dole odbywało się wesele - niestety hotel jest słabo wygłuszony i mimo pokoju na drugim piętrze wszystko było słychać. Nam osobiście to nie przeszkadzało, ale jeżeli ktoś jest na to wrażliwy to lepiej przed rezerwacją upewnić się czy nie ma jakiejś imprezy.

9.6

2017-06-01 Jarosław, (PL)

  • Piękne miejsce i fajny wystrój
  • Fajny basen

9.2

2017-05-29 ArturK, (PL)

  • Bardzo przyjemna lokalizacja na skraju Elbląga, stare odrestaurowane budynki, duży komfort pokoju, grube mury powodują, że nie słychać tego co dzieje się na dole. Basen fajny dla małych dzieci
  • Schody - z wózkiem dla dziecka to olbrzymie utrudnienie - by dostać się na śniadanie trzeba wejść po schodach dwa piętra. Pokój dla dzieci - dostęp po stromych schodach

5.8

2017-05-17 Robert, (PL)

  • Cisza, spokój, przyjemny wystrój.
  • Sporo schodów (do restauracji, na śniadanie trzeba wejść jeszcze wyżej), przejście do drugiego obiektu też po schodach - podziemiem. Parking dodatkowo płatny. Okna pionowe posiadają ciemne rolety, ale okno dachowe nie jest dobrze zasłonięte, przez to wraz ze wschodem Słońca pobudka gwarantowana. Daleko od centrum i do innych restauracji niż ta hotelowa.

10.0

2017-05-06 jacek, (PL)

  • Znakomite
  • Fantastyczna obsługa, bardzo ładne otoczenie.

8.3

2017-05-05 Marta, (PL)

  • W pełni udana rodzinna majówka, mimo że bez kawy przy śniadaniu:-)
  • Śniadania były urozmaicone, wszystko było świeże. Basen i strefa SPA bardzo fajna. Pokoje były codziennie sprzątane plus wymiana ręczników, uzupełnienie wody mineralnej. Bliskość do Bażantarni (spacerem około 20 min. ale można też podjechać), dostępno